Menu
  • Drukletters Drukletters
  • Lino snijden Lino snijden
  • Eindresultaat Eindresultaat

Grafiek op locatie

Grafiek op Locatie richt op een door u te bepalen locatie een werkplaats in voor grafische technieken zoals etsen en linodrukken. Hierbij worden de deelnemers geprikkeld om hun eigen beeldtaal te leren kennen en middels druktechnieken om te zetten in authentieke beelden.

Etsen en linodrukken voor groepen

Elke druktechniek heeft een stappenplan. Binnen deze stappen werk je samen met anderen en kun je elkaar beter leren kennen. Doordat je met je handen werkt komen er andere gesprekken op gang dan je gewoonlijk met elkaar hebt. Dat bevordert de samenwerking binnen een groep.

Het resultaat is altijd verrassend. Grafiek is reproduceerbaar en deelbaar, doordat je meerdere drukken kunt maken van een origineel. Etsen en linodrukken zijn een fysieke bezigheid en geven hierdoor ook de ruimte om elkaar op een andere manier te leren kennen. Samen etsen of linodrukken is hierdoor zeer geschikt als teambuilding activiteit, familie uitje, of uitje voor andere groepen. Indien gewenst geef ik ook workshops op festivals of andere evenementen.

Workshops

Workshops zijn in overleg en in samenspraak. Zo spreken we van tevoren af wat de verwachtingen zijn, welke locatie en maken we afspraken over de groepsgrootte en doelstellingen. Wil je meer weten, neem dan contact op met Grafiek op Locatie.

Prijsindicatie

Het aanbieden van een workshop is maatwerk. De vanafprijs voor een workshop is € 350,- per dag (max. 20 deelnemers).

Voor een exacte prijsopgave en aanvullende informatie kunt u vrijblijvend een een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen